ENGLISH

2010. július 14.

Felhasználási feltételek

Ez a weboldal különböző forrásokhoz biztosít hozzáférést. Ezek között vannak képek, grafikák, forráskódok, fejlesztői eszközök, letölthető szoftverek, tanulmányok és termékinformációk (továbbiakban: Alkotások), melyek mindegyike a Felhasználási feltételek hatálya alá esik.

 
 

A közzétett összes Alkotás, Wittmann Péter Márk (továbbiakban: Szerző) által készített, és a szerzői jogvédelem hatálya alá esik. Az Alkotásokat, a Szerző írásos engedélye nélkül, más honlapon nem teheti közzé, az ettől eltérő eseteket külön feltüntetjük.

A letölthető szoftverek használatára, a szoftvert kísérő vagy ahhoz mellékelt Végfelhasználói licencszerződés feltételei vonatkoznak. A szoftvereket kizárólag a licencszerződésben foglaltak szerinti használatra tettük elérhetővé.

Az Alkotásokat csak saját felelősségére használhatja. A Szerző nem vállal felelősséget semmilyen adatvesztésért, haszon elmaradásáért, vagy bármilyen más kárért, melyet az Alkotások rendeltetésszerű vagy nem rendeltetésszerű használata okozott.

Tilos bármiféle módon megszerezni (vagy megkísérelni megszerezni) mindenféle olyan anyagot vagy információt, amely nem szándékosan van elérhetővé téve a honlapon. Nem tölthet fel vírust, trójait, időbombát, sérült fájlt és semmiféle ezekhez hasonló olyan fájlt vagy programot, amely kárt okozhat más számítógépének működésében vagy más személy tulajdonában. Nem gyűjthet harmadik személyre vonatkozó információkat.

A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. A szolgáltatás további használata a Felhasználási feltételek elfogadását jelenti.

 

© Wittmann Péter Márk . Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem