ENGLISH

Freeware licenc

Felhasználói licencszerződés az ingyenes szoftverekhez

Az itt leírtak csak az ingyenes (freeware) szoftverekre vonatkoznak. Minden más státuszban lévő szoftverhez egyedi licencfeltételek tartoznak.

A honlapon található futtatható programok, forráskódok (továbbiakban: Szoftverek) szerzői jogi védelem alatt állnak. Azokat csak a licencben foglalt feltételekkel használhatja.

A szerzői jog tulajdonosa Wittmann Péter Márk (továbbiakban: Szerző).

A szoftvereket szabadon használhatja és terjesztheti, amennyiben ezért ellenszolgáltatást nem követel.

 
 

A futtatható programok tartalmát és szerkezetét, valamint a mellékelt állományokat, nem módosíthatja, kivéve a csatolt nyelvi állományokat (ha vannak), melyek a Szoftver más nyelvekre történő átültetését szolgálják. A Szoftverek forgalmazása más, ingyenes programokkal egy csomagban, csak a Szerző írásos engedélyével lehetséges.

A forráskódokat a saját igényeinek megfelelően módosíthatja, és felhasználhatja őket saját programjaiban.

A szoftvereket csak saját felelősségére használhatja. A Szerző nem vállal felelősséget semmilyen adatvesztésért, haszon elmaradásáért, vagy bármilyen más kárért, melyet a szoftverek rendeltetésszerű vagy nem rendeltetésszerű használata okozott.

A honlapon található, futtatható programokat nem adhatja bérbe, nem árulhatja, nem módosíthatja, nem fordíthatja vissza, továbbá bármely más módon sem fejtheti vissza.

Minden más, itt külön meg nem említett jog a Szerzőt illeti.

A Szoftverek telepítésével és használatával Ön automatikusan elfogadja ezen Szerződés feltételeit, és a licenc körülményeit.

Ha nem ért egyet a Szerződésben foglaltakkal, a Szoftvereket el kell távolítania a számítógépe tárolóeszközeiről.

«« Szoftverek    «« SRTEditor

 

© Wittmann Péter Márk . Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem