ENGLISH

SRTEditor

Ingyenes feliratszerkesztő

Az SRTEditor egy ingyenesen használható, feliratszerkesztő program. Az általánosan elterjedt SRT kiterjesztésű állományokat kezelhetjük vele, melyet olyan fejlett funkciók támogatnak, mint a hangkép megjelenítés, vagy az automatikus javítás.

Aktuális verzió: 1.6    Státusz: Freeware    Súgó: igen

L E T Ö L T É S

 
 

Letöltés előtt olvasd el a használattal kapcsolatos feltételeket!

Telepítési információk

A programot nem szükséges telepíteni. A letöltött ZIP állományt ki kell csomagolni egy erre a célra létrehozott mappába. Az SRTEditor.exe a kicsomagolás után azonnal futtatható. Más mappákba, vagy a regisztrációs adatbázisba nem ír a program.

A program angol kezelőfelülettel indul el. Magyar nyelvre átválthatsz az »Options« panel »Skin« lapján a »User interface language« listában.

Főbb tulajdonságok

A program segítségével könnyedén hozhatók létre új felirat állományok, vagy módosíthatók a meglévők. A beépített hangképgenerátor által létrehozott hangkép megkönnyíti a feliratok pozícionálását. Akár a feliratszöveg beírása során is módosítható az időkód. « továbbá »

Rendszerigény

A program gépigénye megegyezik a lejátszandó videó igényeivel, vagyis minden Windows rendszerben használható, ahol elfogadható minőségben az adott videó is megtekinthető a beépített média lejátszóval. A program az operációs rendszerbe telepített DirectShow szűrőket használja.

 

© Wittmann Péter Márk . Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem