ENGLISH

WinMaker

Nyílászáró-gyártási Programcsomag

A soproni Foton Kft megbízásából 2001 óta dolgozunk a WinMaker programon, mely mára már csaknem lefedi a teljes ügyviteli folyamatot, így komplett vállalatirányítási rendszerré nőtte ki magát.

Az évek során számos funkciót építettünk a rendszerbe, kezdve az alapszintű ügyviteli folyamatokkal, egészen az Ügyfélkapcsolati Modul weboldalszerkesztő és karbantartó funkciójáig.

Ezen az oldalon szeretnénk néhány mondatban bemutatni a program főbb tulajdonságait.

 
 

Konstrukciószerkesztés, mely a törzsadatok részletes megadásától, a nyílászárók szerkezetének és összetételének definiálásán keresztül, egészen az egymás mellé sorolt szerkezetek létrehozásáig terjed. Sablonszerű szerkezetkezelés a gyorsaságért.

Gyors ügyviteli folyamat az egymásba áttölthető bizonylatoknak köszönhetően. Az árajánlatból könnyedén készíthető megrendelés visszaigazolás, abból felmérési jegyzőkönyv, beépítési munkalap, gyártási lap, beszállítói rendelés, valamint szállítólevél és számla.

Termelésoptimalizálás és vezérlés, mely az automatikus gyártási terv elkészítésétől, a gyártási program egyedi összeállításán keresztül, az automata gépek vezérléséig felöleli a teljes gyártási folyamatot. Gyártási program- és profilvágás optimalizálása.

Több mint 140 lekérdezés, melyek számos paraméterrel ennek a számnak a többszörösét produkálják nyomtatható listák formájában.

Viszonteladó partnerekhez telepíthető WinMaker Partner Modul, melyet az automatikus szoftver- és törzsadat frissítés segít naprakészen tartani. Segítségével a megrendelések közvetlenül a gyártó szerverére tölthetők fel.

Ügyfélkapcsolatok széleskörű menedzselhetősége. Weboldalak szerkesztése és karbantartása.

További információk a Foton ablak és ajtó weboldalon találhatók.

 

© Wittmann Péter Márk . Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem